OBUKA ZA NEGOVATELJE
Ukoliko volite rad sa ljudima, toplinu ljudskih odnosa, ili jednostavno volite direktno ispred sebe da vidite da vaš rad nekome olakšava život, posao negovatelja je pravo zvanje za vas, a sa našim sertifikatom, moći ćete ravnopravno da konkurišete za posao u svim zemljama Evrope.

ŽELIŠ DA OBEZBEDIŠ LAGODAN ŽIVOT I SIGURNU BUDUĆNOST SVOJOJ PORODICI RADOM U INOSTRANSTVU?

Prijavi se za najsveobuhvatniji online program za obuku negovateljica, obezbedi potrebno znanje, veštine i uverenje priznato u svim državama Evrope, i osiguraj svoju budućnost radeći posao koji te ispunjava!

PRITISNI ZELENO DUGME I OTKLJUČAJ UVODNI MODUL BESPLATNO!

ŽELIŠ DA OBEZBEDIŠ LAGODAN ŽIVOT I SIGURNU BUDUĆNOST SVOJOJ PORODICI RADOM U INOSTRANSTVU?

Prijavi se za najsveobuhvatniji online program za obuku negovateljica, obezbedi potrebno znanje, veštine i uverenje priznato u svim državama Evrope, i osiguraj svoju budućnost radeći posao koji te ispunjava!

PRITISNI ZELENO DUGME I OTKLJUČAJ UVODNI MODUL BESPLATNO!

Mi smo edukativna platforma koja Vam omogućava da hostujete sve vrste akreditovanih i ne akreditovanih obuka.

Za sva pitanja nam možete pisati putem e-pošte: info@quikrskills.edu.rs.

Ili nam pustite poruku, a mi ćemo se potruditi da Vam odgovorimo u najkraćem mogućem roku!

DA LI JE I TEBI MUKA OD BEZNADEŽNOG TRAŽENJA POSLA?

Ukoliko više ne možeš da podneseš ni jedan razgovor za posao, ili iz meseca u mesec primećuješ da novac koji primaš jednostavno nije vredan uloženog truda i vremena… Ukoliko voliš da brineš o drugima… Ukoliko te ispunjava osećaj toplne kada u nečijim očima vidiš da ceni tvoj trud…

IMAM LEPE VESTI ZA TEBE! NE MORAŠ VIŠE TO DA RADIŠ!

PREDSTAVLJAM TI NAŠ SPECIJALNI PROGRAM OBUKE ZA NEGOVATELJE STARIH I FUNKCIONALNO ZAVISNIH OSOBA!

NAJBRŽI, NAJPRISTUPAČNIJI I NAJSVEOBUHVATNIJI KURS KOJI ĆE TI POMOĆI DA STEKNEŠ SVE ŠTO JE POTREBNO DA SE ZAPOSLIŠ U BILO KOJOJ ZEMLJI EVROPE, I OBEZBEDIŠ LAGODAN ŽIVOT SVOJOJ PORODICI!

SAZNAJ VIŠE O PROGRAMU U NASTAVKU TEKSTA! POSLUŠAJ PROFU!

UPIŠI SE NA OBUKU I OSIGURAJ SVOJU BUDUĆNOST!

BESPLATNO OTKLJUČAJ UVODNI MODUL!
UPIŠI ODMAH CELU OBUKU I OSTVARI POPUST!

ŠTA SVE OBUHVATA OVAJ PROGRAM?

KURS JE NAMENJEN ZA SVE!

Kako se nas život ubrzava sve više nas je suočeno ili će u budućnosti biti, kako se najefikasnije u najhumanije možemo brinuti o najstarijoj populaciji. Na našoj platformi možete naučiti najbolji i najbrži način nege  kao i praktične metode za bolju podršku u brigu o starim i nemoćnim ljudima.

Svrha ovog kursa je da vam pomogne da bolje razumete i odgovorite na ove  izazove tako sto ćete naučiti najbolji , najhumaniji i najpraktičniji model nege koja pored pravilne brige ima za cilj izgradnju odnosa između starih ljudi onih koji se o njima brinu u razlicitim okruzenjima (kućni uslovi ili domovi za stare).


Upoznacemo vas sa praktičnim modelima, alatima i strategijama za pravilnu brigu u negu o starim i nemoćnim osobama .
Kurs možete pohadjati i učiti kada god vama odgovara i dinamici koju vi samo odredjujete. Kreiran je za sve ljude koji pre svega imaju volju i želju da se bave ovim humanim pozivom. Ne postoje posebni zahtevu i uslovi za pohadjanje ovog kursa.

OBUKA DOSTUPNA U BILO KOJE DOBA DANA I NOĆI!

Većina sličnih programa nudi predavanja kroz razne aplikacije i video pozive, i raspored ti zavisi od predavača… To kod nas nije slučaj!

Jednom kada se prijaviš za obuku QuikrSkills akademije, otključava ti se kompletan program, predavanja ti postaju dostupna 0-24 i niko drugi ne određuje tvoj tempo učenja!

Bilo da više voliš da sedneš u radnu sobu i prođeš kroz nekoliko lekcija odjednom, ili ti je gušt da svakog jutra u bašti omiljenog kafića prolaziš jednu lekciju dnevno, moći ćeš sebi da isplaniraš vreme i šta god da te uspori ne moraš brinuti jer će te ceo program uvek čekati na platformi!

Takođe, teorijski deo obuke možeš pohađati iz bilo kog dela sveta, pa nije loša ideja ni spojiti lepo i korisno, pa iskoristiti mirna i opuštajuća jutra na plaži za lični napredak!

JEDINO ŠTO TI JE POTREBNO JE INTERNET KONEKCIJA!

OBUČI SE ZA SVOJ POSAO IZ SNOVA!

BESPLATNO OTKLJUČAJ UVODNI MODUL!
UPIŠI ODMAH CELU OBUKU I OSTVARI POPUST!
PRAKTIČNA OBUKA U NAJBOLJIM USTANOVAMA!

Svako teorijsko znanje ima veliki značaj u razvoju bilo koje veštine, ali kada ono nije propraćeno kvalitetnom edukacijom u praksi, svo znanje ovog sveta ne bi bilo dovoljno da te pripremi na izazove koji te očekuju kroz karijeru.

QuikrSkills edukativna platforma jedinstvena je po najkvalitetnijem praktičnom delu obuke u saradnji sa najboljim ustanovama socijalne zaštite, koja će ti pomoći da razumeš sve što kroz teoriju naučiš, ali će te takođe i osposobiti da na kraju celog procesa stekneš sigurnost u sebe i spremno dočekaš sve moguće scenarije koji te mogu zadesiti u bavljenju ovim poslom.

Nakon prakse u našim ustanovama i saradnje sa našim najiskusnijim instruktorima a tvojim budućim kolegama, osetićeš u sebi samopouzdanje, potkovanost i rešenost da uzmeš sudbinu i odgovornost u svoje ruke!

NAŠA PRAKSA JE ODSKOČNA DASKA ZA TVOJU KARIJERU!

UVERENJE PRIZNATO U SVIM DRŽAVAMA EVROPE!

Ono što QuikrSkills edukativnu platformu izdvaja od drugih je i to što je uverenje koje dobijete nakon uspešno završene obuke kod nas priznato u celoj Evropi.

Republička Agencija za kvalifikacije prepoznala je metodologiju, znanje i kvalitet koji pružamo našim polaznicima, odobrila je našu obuku, i time omogućila svim polaznicima koji uspešno završe naš program za negovatelje starih i funkcionalno zavisnih lica da ravnopravno konkurišu za posao na celom evropskom kontinentu!

UVERENJE PO POTREBI MOŽEMO IZRADITI NA BILO KOM EVROPSKOM JEZIKU!

odobrila je QuikrSkills obuku koju organizuje Educare doo Beograd

Nauči kako na najprofesionalniji, etički i najkvalitetniji način da radiš posao koji će te emocionalno i finansijski ispunjavati, obezbedi svoje mesto u najkvalitetnijim evropskim centrima za socijalni rad i osiguraj budućnost i lagodan život svojoj porodici!

OTKLJUČAJ PRVI MODUL BESPLATNO, ZA SAMO 1 MINUT KLIKOM NA DUGME
ILI ODMAH UPIŠI KOMPLETAN PROGRAM OBUKE I OSTVARI PRAVO NA POPUST

UKOLIKO IMAŠ NEKIH PITANJA POPUNI SLEDEĆI FORMULAR

UKOLIKO IMAŠ NEKIH PITANJA POPUNI SLEDEĆI FORMULAR

MOŽEŠ NAS KONTAKTIRATI I POZIVOM NA TELEFON:
+381 63 555 333

ILI SLANJEM E-POŠTE NA ADRESU:
info@quikrskills.com